DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

De Krant Wouw 31 mei 2012 (677) De Krant Wouw 31 mei 2012 (677)

Kerk Heerle gaat op de schop

Woningcoöperatie Aramis koopt de Gertrudiskerk in Heerle. Op zaterdag 19 mei werd voor het laatst een eucharistie gevierd in de kerk. Als alles volgens plan verloopt start de aannemer op 1 juni met de verbouwingswerkzaamheden. De diensten vinden de komende maanden in dorpshuis De Schalm plaats.

Lees meer...

Kinderen Heerle spelen veilig op straat

Woensdag 13 juni kunnen alle kinderen in Heerle veilig met z’n allen op straat spelen. Het is dan Nationale straatspeeldag en de Beukenstraat, de Ekelstraat en de Lindestraat, inclusief het veldje bij de Rabobank zijn aangewezen als speellocatie en afgesloten voor het verkeer.

Lees meer...

Boerderijautomaat maakt dagelijkse verkoop mogelijk

Bij de familie Uijtdewilligen aan de Vinkenbroeksestraat net buiten Wouw vindt al vele jaren huisverkoop plaats van aardappelen, asperges, aardbeien en diversen groenten en fruit. Aardappelen en asperges zijn hierbij toch wel de hoofdmoot. Deze producten worden geteeld op eigen land en kunnen daardoor elke dag lekker vers in de winkel aangeboden worden.

Lees meer...

Nieuwe rijbewijsregels motor en auto met aanhanger vanaf 2013

Velen weten het nog niet, maar met ingang van januari volgend jaar gaat er heel wat veranderen op rijbewijsgebied, namelijk de invoering van de 'derde rijbewijsrichtlijn'. We zoomen voor deze gelegenheid even in op de veranderingen die aanstaande zijn voor de motor en de auto met aanhangwagen.

Lees meer...

Made by Snip & Snap 10 juni in Wouw

Voor het eerst staan Snip & Snap dit jaar met een kraam handgemaakte kinderkleding & accessoires op de braderie in Wouw op 10 juni as.! U vindt dan bij ons de artikelen uit de webshop, maar ook een uitgebreide collectie kinder-accessoires.

Lees meer...

EDITIE: 31 MEI 2012 (677)