DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

de Krant Wouw 21 juni 2012 (678) de Krant Wouw 21 juni 2012 (678)

Activiteiten KNNV

Met de KNNV naar de botanische tuin in Utrecht Zondag 8 juli 2012 organiseert KNNV afdeling Roosendaal in samenwerking met het IVN Roosendaal een bezoek aan de Botanische tuin in Utrecht. De gidsen voor deze excursie zijn Leo van Zitteren en Guus Dekkers. Het vertrek is om 9.00 uur vanaf de parkeerplaats aan het eind van de Genestetlaan, rechts over het bruggetje, in Roosendaal.

Lees meer...

IVN wandeling Rozenven

IVN-Roosendaal organiseert op zondag 15 juli een wandeling in het omgeving van het Rozenven. Het vertrek is om 14.00 uur aan de Muizendreef. Ad Hellemons en Annemarie Weldring laten u de grote variatie aan Landschappen en rijke natuur van deze Roosendaalse natuurparel beleven.

Lees meer...

Heerlijke Kunst op Oudland

Na vier jaar binnen- en buiten-exposities ‘Heerlijke Kunst’ in Heerle en Kruisland gedurende een weekend in juli, trekt het, op initiatief van Trudie Vrolijk (uit Kruisland) door het Roosendaals beeldend kunstenaars collectief ‘BKC’ georganiseerde ‘Heerlijke Kunst’ dit jaar voor een buitenexpositie van 10 weken naar Oudland.

Lees meer...

Open tuindagen bij Ad en Rianne Wijmans

Verwondering en verbazing zijn de emoties die Ad en Rianne Wijmans te horen krijgen als ze hun tuin aan de Groenedijk 2 in Welberg voor belangstellenden openstellen. Dit jaar gaat het tuinhek open op zaterdag 7 juli en zondag 8 juli tussen 10.00 en 17.00 uur om de tuin van 4500 vierkante meter met grote ondiepe vijver als middelpunt van de romantische tuin vol idyllische plekjes te bewonderen.Door verrassende afscheidingen kom je steeds weer in een ander stukje tuin met elk een bouwsel of ander creatief element. Zo staan er o.a. een Engels cottagehuisje, een begroeid prieel en berceau, een kromme gemetselde Elftelingmuur, een tuinkamer met een vaste barbecue en een kweekkas. Zitjes en bankjes staan overal om vanuit alle hoeken te genieten van een schitterend uitzicht over de Engelse bloemborders, het polderlandschap of het dierenweitje. Er zijn fotoboeken over de ontwikkeling van de tuin (vanaf 1982) en boeken over

Lees meer...

Zomersale bij 4COOLKIDS

De dagen worden langer en warmer en de vakantieperiode staat voor de deur. Tijd om nog even wat leuke aanvullingen op de zomergarderobe van je kinderen aan te schaffen.

Lees meer...

EDITIE: 21 JUNI 2012 (678)