DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

De Krant Wouw 30 augustus 2012 (680) De Krant Wouw 30 augustus 2012 (680)

55+ beurs

Zaterdag 15 september opent De Stoelemat al om 10:00 uur haar deuren voor de officiële opening van 55+ beurs 2012 met als thema: Vitaal en comfortabel leven.

Lees meer...

Museum de Holle Roffel

De dagen 15 en 16 september, tijdens de jaarmarkt, zullen bij het ambachtsmuseum De Holle Roffel in het teken staan van de jaren ‘50.

Lees meer...

Fietstocht IVN Groene Zoom

IVN Groene Zoom organiseert jaarlijks in september een fietstocht in de omgeving van Bergen op Zoom. Dit jaar is er geen nieuwe route uitgezet maar heeft u de gelegenheid om een van de routes van de afgelopen jaren te rijden. Deelnemers krijgen een boekje mee waarin niet alleen de route wordt beschreven, maar waarin ook veel informatie te vinden is over wat u zoal tegen komt.

Lees meer...

SKS met T-shirts én onbeperkt leut of troost van de partij op Steenbergse Jaarmarkt

Nu de zomer(vakantie) weer achter de rug is, zet de Stichting Karnaval Steenbergen weer koers richting het nieuwe carnavalsjaar, dat zoals gebruikelijk op de 11de van de 11de van start gaat. Dan wordt natuurlijk ook bekend wie het roer overneemt van Prins Wannes I, die afgelopen carnaval na elf jaar zijn steek aan de wilgen hing.

Lees meer...

Hoveniersbedrijf Jos van Aert, tevens uw specialist in zwemvijvers

Heerle – Het hoveniersbedrijf van Jos van Aert, dat ook zijn naam draagt, is een hoveniersbedrijf dat zich in de loop van het bijna dertigjarige bestaan zeer breed heeft gespecialiseerd. Sinds drie jaar is Jos van Aert ook specialist in de levering van zwemvijvers.

Lees meer...

EDITIE: 30 AUGUSTUS 2012 (680)