DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

De Krant Wouw 20 september 2012 (681) De Krant Wouw 20 september 2012 (681)

Kunst en muziek voor het goede doel

Op zondag 2 september jl. stonden tot midden op straat belangstellenden te genieten van de muziek van regionale artiesten, die hun bijdrage leverden aan het initiatief van de club ‘Kracht in het Kwadraat’. Dit was bedoeld om geld in te zamelen uit naam van de vorig jaar aan kanker overleden Jaleesa Malakusea. Uiteindelijk bracht de dag 4.000 euro op.

Lees meer...

Een half varken voor de winnaar van riktoernooi Heerle

Vanaf zondag 14 oktober is het weer rikken in De Schalm te Heerle onder het toeziend oog van Dartvereniging Dubbel Trubbel.

Lees meer...

Kaartverkoop Wouws Bont

De kaartverkoop van “Wouws Bont 2012” gaat hard. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar en te verkrijgen bij cultureel centrum “de Geerhoek” en groente- en fruitzaak “Appeltje voor de Dorst”.

Lees meer...

EXTRA LOTNUMMER KERMIS WOUW

Extra lotnummer kermis Wouw. Tijdens de kermis in Wouw is bij de loterij nog een extrra lotnummer getrokken. Heeft u dit nummer, neem dan contact op met DWD media, 0165-396056 voor het ontvangen van uw prijs. Het lotnummer is 000969  

Lees meer...

Rimboe MC1 klaar voor het nieuwe seizoen

Voetbalvereniging Rimboe uit Wouwse Plantage start dit seizoen met een super gemotiveerd MC1 meidenelftal onder begeleiding van trainers/coaches Alex Albers en Jorrit van Toren, keeperstrainer Anita Nouws en grensrechter Yvo Molenaar.

Lees meer...

EDITIE: 20 SEPTEMBER 2012 (681)