DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

de Krant Wouw 8 november 2012 (683) de Krant Wouw 8 november 2012 (683)

Informatiemarkt in Bibliotheek biedt informatie over vrijwilligerswerk voor jong en oud!

Op vrijdag 30 november presenteren diverse organisaties zich aan iedereen die binnenstapt bij Bibliotheek Het Markiezaat in de Blauwstraat 30 te Steenbergen. Het idee achter de Vrijwilligersinformatiemarkt is dat meedoen in de samenleving belangrijk is voor iedereen. Vrijwilligerswerk geeft je immers een goed gevoel. Het zorgt voor afwisseling van de dagelijkse gang van zaken, het biedt de kans talenten te ontplooien, nieuwe vaardigheden aan te leren. Vrijwilligerswerk zorgt voor nieuwe contacten en, niet onbelangrijk, het biedt waardering!

Lees meer...

Programma Kloosterhof

Vrijdag 30 november 20.00 uur in MFC de Kloosterhof te Hoogerheide Cabaret MARK VAN DE VEERDONK met zijn nieuwe programma ‘Weltebarsten’

Lees meer...

Wijnverkoop Essen

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert de Essense Basketbalclub Esbac een mooie wijndegustatie. Ook nu kan gratis geproefd worden van een assortiment witte en rode wijnen uit verschillende continenten. Met het oog op de eindejaarsdagen voorzien we tevens een heerlijke Cava en een uitstekende Porto.

Lees meer...

VSV - Rommel- en antiekveiling

Op zondag 18 november organiseert de Koninklijke Harmonie De Verenigde Statievrienden haar halfjaarlijkse Rommel- en antiekveiling.

Lees meer...

Themabijeenkomst voor NAH patiënten en hun omgeving

Café Brein organiseert op 13 november weer een bijeenkomst voor mensen met een Niet Aangeboren Hersenletsel, mantelzorgers en hulpverleners. Het thema van deze is avond rouwverwerking.

Lees meer...

EDITIE: 8 NOVEMBER 2012 (683)