DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

De Krant Wouw 13 december 2012 (685) De Krant Wouw 13 december 2012 (685)

Boeken voor Boeken

Vanaf vrijdagmiddag 21 december om 14.00 uur start een grote boekverkoop in de Centrale Bibliotheek van Roosendaal. De opbrengsten zijn voor een kinderbibliotheek in Aklabanya, Ghana.

Lees meer...

Eerste Avondkerstloop van Nispen

In het kader van Sportdorp Nispen vindt op zaterdagavond 22 december 2012 de eerste Avondkerstloop van Nispen plaats. Deze avond worden 4 verschillende afstanden gelopen door Nispen.

Lees meer...

Sfeervolle KerstKunstMarkt op het Centrum voor de Kunsten

Buiten valt de sneeuw en het wordt al donker, de verwarming staat op vier. Je hoort mooie klanken en ziet bijzondere kunst. Dit alles onder het genot van warme chocolademelk of dampende Glühwein… Kortom de ideale ingrediënten voor een KerstKunstMarkt.

Lees meer...

Muziek op Schoot en Peuterpret op het Centrum voor de Kunsten

Kinderen genieten van muziek en het zingen van liedjes, vooral met de ouders samen. Wil je je liedrepertoire uitbreiden met nieuwe liedjes, ben je de tekst of het tweede couplet van een liedje vergeten of ontbreekt het je aan handigheid in het samen muziek maken? Dan is de cursus Muziek op Schoot iets voor jou! Het zingen van liedjes met bijbehorende spelletjes is één van de activiteiten die tijdens de cursus aan bod komen. Daarnaast is er beweging en wordt

Lees meer...

Muzikaal cadeau voor Kerstmis

Zin om te zingen, in een band, een koor of lekker solo? Maak Kerst dit jaar dan heel speciaal en geef een cursus stemvorming cadeau! Aan jezelf of aan je partner, je kind of je vriendin.

Lees meer...

EDITIE: 13 DECEMBER 2012 (685)