DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

De Krant Wouw 7 februari 2013 (687) De Krant Wouw 7 februari 2013 (687)

11e nacht van de geschiedenis

Davidsfonds Essen, Karrenmuseum en vtbKultuur slaan dinsdagavond 19 maart de handen in mekaar voor de organisatie van de Elfde Nacht van de Geschiedenis. Geen wonder, want het thema luidt dit jaar ‘Vakmannen en –vrouwen’. In de loodsen en werkplaatsen van het Karrenmuseum komen nog wekelijks vaklieden bijeen om vaak met uitsterven bedreigde ambachten in ere te houden en hun kennis over te dragen aan volgende generaties. Tijdens deze Nacht laten we deze ambachters zelf aan het woord en laten zij op hun beurt ook hun handen spreken…

Lees meer...

Excursie van IVN naar landgoed Dassenberg

Op zondag 17 maart aanstaande organiseert IVN Groene Zoom een excursie naar landgoed Dassenberg bij Halsteren. Dit is een unieke gelegenheid om dit prachtige gebied met bossen, akkers en watergangen te bezoeken.

Lees meer...

HOOM Mantelzorgbijeenkomst in Mariadal

Zorgt u voor een partner, kind, ouder, familielid, vriend, kennis of buur met een lichamelijke, verstandelijke of psychische beperking of chronische ziekte? Dan bent u mantelzorger en is deze uitnodiging voor u bedoeld!

Lees meer...

IVN organiseert activiteiten rond het thema tekenen in de natuur

Op zaterdag 16 maart organiseert het IVN-Roosendaal activiteiten met als thema Tekenen in de natuur. De gastheer is Rinus Govaarts. Deze activiteiten zijn voor de hele familie en starten om 13.30 uur in het MEC T-huis in Visdonk in Roosendaal.

Lees meer...

IVN-seniorenactiviteit: Naar de kersenbloesems

IVN organiseert elke maand een seniorenactiviteit. In maart zal deze echter niet op de laatste donderdag van de maand, maar al op 14 maart gehouden worden. Het vertrek is om 13.00 uur vanaf de nieuwe parkeerplaats bij Visdonk.

Lees meer...

EDITIE: 7 FEBRUARI 2013 (687)