DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

De Krant Wouw 21 maart 2013 (688) De Krant Wouw 21 maart 2013 (688)

Nationale Tuinontwerpdag 2013

Ga in gesprek met een tuinarchitect bij Bibliotheek VANnU Vrijdag 19 april is het voor de 14e maal Nationale Tuinontwerpdag. In de Centrale Bibliotheek VANnU in Roosendaal is tuinarchitect Ellis Littooij van Violet Tuinvormgeving (www.violettuinvormgeving.nl) aanwezig voor een advies over het ontwerp en inrichting van uw tuin.

Lees meer...

Davidsfonds Essen

Gespreksavond onder vrienden Na jaren van politieke onenigheid is de kieskring Brussel-Halle-Vilvoorde dan toch gesplitst geraakt. Daarmee is een probleem dat al aansleept sinds het vastleggen van de taalgrens in 1963 eindelijk van de baan. Na bijna 50 jaar zijn we van hét probleem waarover de Wetstraat maar bleef palaveren eindelijk verlost. Maar is het B-H-V-akkoord een eerbaar compromis of miskleun? Laat je stem horen

Lees meer...

Kiwanisclub Roosendaal deelt gratis fruit uit aan alle basisschoolkinderen

Gratis fruit smaakt nog lekkerder “Twee ons groente en twee keer fruit, dan hou je het een stuk langer uit”. Toch eten sommige kinderen nooit fruit. Vandaar dat Kiwanis Club Roosendaal, samen met zusterclub Kiwanis Wouw-Zoomvliet wederom een fruitactie gaat organiseren om de kinderen te wijzen op het belang van gezond eten en de gevaren van obesitas.

Lees meer...

2e Muziekquiz van Donkenhof

Café Zalen Donkenhof organiseert op zaterdag 13 april 2013 voor de 2e keer een gezellige muziekquiz met ludieke prijzen. Deze avond staat voor serieuze en opvallende vragen en opdrachten van een hoog niveau en is speciaal bedoeld voor Wouwse vriendenclubs, verenigingen en bedrijven, die gaan strijden om de prestigieuze titel de muziekquiz kampioen van Wouw.

Lees meer...

Druk weekend voor judoka’s Garami

Op zaterdag 30 maart deden 3 judoka’s van Judovereniging Garami mee aan het Paastoernooi van O.V.J.V. in Oud-Vossemeer. Bart Hertogh was al zijn tegenstanders de baas en behaalde een mooie eerste prijs.

Lees meer...

EDITIE: 21 MAART 2013 (688)