DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

4COOLKIDS – FASHION REPORT

Het zal u niet ontgaan zijn; dit voorjaar staat in het teken van kleur, kleur en nog eens kleur.

Pastels, snoepkleurtjes en neontinten. Het hele palet is vertegenwoordigd. Een van de weinige merken die zich hierin onderscheidt is gsus sindustries. Een label voor de tiener, die niet met de massa meegaat, maar juist kiest voor eigenzinnigheid en kwaliteit. Dat is waar gsus sindustries voor staat. De zomercollectie van gsus sindustries kenmerkt zich zeker door kleur, maar dan juist tinten die net even anders zijn. Hard geel en zacht oranje voor de meiden, zeeblauw en hard oranje voor de jongens.

 

Het thema voor deze zomer is saharafari. Dit uit zich in diverse Afrikaanse prints en tekeningen. De ontwerpen bij gsus sindustries komen tot ontwikkeling door een mix van vakmanschap en intuïtie, fictie en logica, en een combinatie van precisie en vrije geest. Het hele proces van idee tot product noemen zij “madebyInstinct”.

4COOLKIDS presenteert een groot deel van de collectie van gsus industries in de winkel. Stukken die niet voorradig zijn kunnen op verzoek besteld worden.

Vrijdag 22 maart presenteert 4COOLKIDS haar voorjaars – en zomercollectie 2013 in een wervelende modeshow. Tijdens deze show krijgt u een groot deel van de gsus collectie te zien. Toegang tot de show is gratis, maar reserveer snel want het aantal plaatsen is gelimiteerd. Aanvang 19.00 uur.

Naast gsus sindustries krijgt u natuurlijk een grote variatie aan andere merken te zien, zoals Monta, Tumble ‘N Dry, Geisha, by Hound e.a.

4COOLKIDS is gespecialiseerd in de maten 128 t/m 188. Voor openingstijden en collectie check de webshop www.4coolkids.nl

4coolkids – Raadhuisstraat 110 – Hoogerheide – 0164 613900