DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

Jobbeurs stimuleert werkgelegenheid in Essen

Op woensdag 17 april 2013 organiseert het gemeentebestuur van Essen voor de tweede maal de jobbeurs. Dankzij de vorige editie vonden tientallen mensen een job of werden ze opgenomen in een werfreserve. Dat succes wil Essen nu evenaren.

 

Sporthal Heuvelhal is dit jaar weer het centrale punt voor werkzoekenden en lokale bedrijven die op zoek zijn naar nieuwe werkkrachten. Bedrijven die vacatures hebben, kunnen die bekend maken via een stand op de beurs of via een vacatureboom (voor bedrijven die zelf niet aanwezig kunnen zijn). De jobbeurs gaat om 14.00 uur van start en duurt tot 19.00 uur.

Nederlandse bedrijven en zelfstandigen welkom

Grote bedrijven maar ook kleine handelaren/zelfstandigen zijn welkom. Essen is een grensgemeente, en daarom ziet de gemeente ook bedrijven uit Nederland graag verschijnen. De deelname aan de jobbeurs is volledig gratis.

Netwerkevent

Na de jobbeurs is er trouwens een netwerkevent waarbij bedrijven en het gemeentebestuur nieuwe contacten kunnen leggen of oude contacten kunnen versterken. Het netwerkevent duurt van 19.00 tot 20.30 uur.

Meer info?

Bedrijven kunnen zich inschrijven door contact op te nemen met het gemeentebestuur en dat via:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. – 03 6700130