DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

Spinningmarathon op 30 maart in Wouw.

Om geld in te zamelen voor de Homeride langs acht Ronald Mc Donaldhuizen van Groningen naar Maastricht, wordt in Wouw op 30 maart een spinningmarathon gehouden.

 

Van 14.00 tot 18.00 uur kan er gefietst worden in café-zalen Donkenhof aan de Roosendaalsestraat. Een fiets kost 40 euro voor vier uur en de deelnemers mogen die fiets delen met meerdere personen. Na de marathon is er een barbecue en een afterparty met een DJ.

Aanmelden voor de spinningmarathon via http://inschrijven.nextlevelsports.nl

Als er groepen van minimaal vijftien personen zijn die deel willen nemen aan de marathon kan dat, want voor groepen wordt dan een apart uur gereserveerd. De bedoeling is dat een groep Wouwse fietsers in juni deelneemt aan een rit van 500 kilometer langs acht Ronald Mc Donald huizen, die voorzien in een stukje thuis ver van huis voor ouders waarvan hun kind in het ziekenhuis ligt. Om mee te mogen doen aan deze Homeride moet het Wouwse team 7000 euro bijeenbrengen. Een van de acties om dit te bereiken was de Kerstmannenloop en nu de spinningmarathon op 30 maart. Het initiatief ging destijds uit van Jannine en Maurice Broeren en Perry van Tiggelen. Inmiddels zijn al de nodige fietsen ‘ingehuurd’ en het belooft een sportieve dag te worden op 30 maart.