DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

2e Muziekquiz van Donkenhof

Café Zalen Donkenhof organiseert op zaterdag 13 april 2013 voor de 2e keer een gezellige muziekquiz met ludieke prijzen. Deze avond staat voor serieuze en opvallende vragen en opdrachten van een hoog niveau en is speciaal bedoeld voor Wouwse vriendenclubs, verenigingen en bedrijven, die gaan strijden om de prestigieuze titel de muziekquiz kampioen van Wouw.

 

Wie wordt de beste club of vereniging van Wouw, maar ook wie wordt het beste bedrijf van Wouw. In beide categorieën wordt een winnaar aangewezen, maar diegene met de hoogste score mag zich een jaar lang de “Muziekquiz kampioen van Wouw” noemen. Inschrijven met je vriendenclub, vereniging of uw bedrijf kan per team van max 7 personen, inschrijven kan vooraf, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Maar ook op de avond zelf tussen 19:00 – 19:45 uur. Er is plaats voor maximaal 15 teams, dus meld je snel aan want vol is vol. Aan de deelname zijn geen kosten verbonden.

Voel je je uitgedaagd meld je dan aan en meet je muziekkennis met andere teams. Graag tot zaterdag 13 april 2013, zaal open om 20:00 uur aanvang muziekquiz vanaf 20:30 uur