DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

De Krant Wouw 25 april 2013 (689) De Krant Wouw 25 april 2013 (689)

Seminar over Burnout bij van Bibliotheek VANnU

Help, mijn partner (collega, medewerker, ….) is burnout! Wat moet ik doen? is het thema van de workshop die werkcoach/trainer Froukje Smeding in de 3 kernvestigingen van Bibliotheek VANnU verzorgt:

Lees meer...

Zaterdag 25 mei: Open Dag Centrum voor de Kunsten

Een groot spektakel op de Nieuwe Markt, dat wordt het. Met ‘CvK in the Air’ start het CvK het WAK, de week van de Amateurkunst én haar eigen open dagen en lesweek. Een hele dag vol evenementen, muziek, bands, harmonieën, beeldende kunst, workshops, dans, drama en demonstraties. Allemaal op en rond de Nieuwe Markt en het Paviljoen. Er trekken orkestjes door de stad en op de markt staan levende standbeelden. Op het podium treden ensembles en orkesten op in een spannend programma waar amateurgezelschappen de groepen van het CvK afwisselen.

Lees meer...

Koos Moerenhout Classic belooft ook dit jaar weer een waar spektakel te worden

Het belooft zaterdag 25 mei een drukke dag te worden in het centrum van Steenbergen, waar de Koos Moerenhout Classic van start zal gaan vanaf de Markt tussen 7.30 uur en 10.30 uur. Op de voorinschrijvingslijst prijken ondertussen al bijna 1600 deelnemers. Als het weer een beetje wil meewerken verwacht de organisatie ongeveer 2500 mensen aan het vertrek. De deelnemers hebben de keuze uit een viertal afstanden (85km, 125km, 160km of 200 km) die allemaal duidelijk zijn uitgepijld. Daarnaast krijgt elke deelnemer een routebeschrijving mee.

Lees meer...

Jeugdronde DSW “Acht van Huijbergen”

Op 2de Pinksterdag 20 mei organiseert Stichting Wielercomité Huijbergen haar 15de jeugdronde “Acht van Huijbergen” De jeugdwedstrijd is een selectie wedstrijd voor de rennertjes om een startplaats te bemachtigen voor het NK jeugd in Hoorn. Ruim 130 renners hebben zich inmiddels digitaal ingeschreven via de KNWU site.

Lees meer...

Opgeheven Buurtbusvereniging Wouw en Omstreken schenkt 20.000 euro aan goede doelen

De opgeheven Buurtbusvereniging Wouw en Omsteken zal in de komende weken 20.000 euro schenken aan een zestal goede doelen. De zes cheques van elk 3.300 euro zullen persoonlijk aan de zes organisaties worden overhandigd door een delegatie van het bestuur van de buurtbusvereniging Wouw en Omstreken. Het geschonken bedrag is het saldo van de, tijdens de jaarvergadering van 18 februari 2013, opgeheven buurtbusvereniging Wouw en Omstreken.

Lees meer...

EDITIE: 25 APRIL 2013 (689)