DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

In één keer kan wel, maar is misschien wat veel……

Een nieuwe auto neemt vaak een flinke hap uit uw budget. Zeker als u alles in één keer moet betalen. Logisch dat de meeste mensen (70%!) ervoor kiezen de betaling in kleinere stukken te breken. Zo blijft er niet alleen ruimte voor andere dingen, maar houdt u ook grip op uw financiën. Verstandig. Helemaal met het inruilwaarde plan Ford Options.

 

Hoe werkt het?

Heel eenvoudig. Bij aanschaf van uw gloednieuwe Ford stellen we gelijk de toekomstig minimum inruilwaarde vast. Dit is het minimum bedrag wat u over 2 of 3 jaar sowieso voor uw auto terugkrijgt. Ford staat daarvoor garant en daarom hoeft u dit bedrag niet af te lossen. Zo betaalt u wat u gebruikt,dat scheelt in de kosten

Bepaal zelf de hoogte van uw maandlasten.

De hoogte van uw maandlasten wordt bepaald door de prijs van uw nieuwe Ford, de Toekomstig Gegarandeerde Minimum (inruil)waarde en het inruilbedrag van uw huidige auto. Hoe meer u aanbetaalt, des te lager het maandbedrag. U kunt kiezen voor een maximale looptijd van 2 of 3 jaar.

Lekker, elke 2 of 3 jaar een nieuwe Ford

Na 2 of 3 jaar heeft u de keuze uit 3 opties

1. U ruilt de auto in voor een nieuwe Ford. Als uw auto meer waard is dan de eerder afgesproken minimum inruilwaarde, is het voordeel uiteraard voor u. Dit bedrag kunt u weer gebruiken als aanbetaling voor uw nieuwe Ford.

2. U geeft uw auto terug aan Ford. Wij staan garant voor de eerder vastgestelde inruilwaarde, terwijl u weer helemaal vrij bent van verplichtingen.

3. U houdt de auto en betaalt het resterende deel. Als u wilt, mag u dit ook weer in stukken betalen.

Voordelen

De voordelen van Ford Options:

• Elke 2 of 3 jaar een nieuwe Ford

• Lage onderhoudskosten

• Lage maandlasten

• Zekerheid over de inruilwaarde

• Keuzevrijheid

• Uw blijft over uw spaargeld beschikken

Nu tijdelijk met 1 jaar gratis All-Risk verzekering bij keuze van een Ford Ka, Fiesta, B-Max of Focus met Ford Options.

Voor meer informatie kunt u terecht bij één van onze vestigingen, of op onze website.

QR Ford Options