DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

Top brassband in Schouwburg De Kring

Harmonie Oranje uit Wouw verzorgt zaterdag 1 juni een uitwisselingsconcert in schouwburg De Kring in Roosendaal met medewerking van Altena Brass, een Nederlandst top brassbands.

 

Altena Brass staat onder leiding van Jan Gerrit Adema en zal tijdens dit concert een gevarieerd programma presenteren met onder meer het werk Extreme Make Over van Johan de Meij. Harmonie Oranje wordt gedirigeerd door Michael Engelbrecht speelt onder andere East Coast Pictures van Nigel Hes en het deel Hobbits uit The Lord of The Rings van Johan de Mey. Altena Brass is opgericht in 1999 en is een regio-orkest gevestigd in het land van Heusden en Altena. Veel van de musici hebben professionele ervaring in muziekstijlen variërend van lichte muziek, jazz en van klassiek tot hedendaags symfonisch repertoire. Daarmee heeft Altena Brass een geheel eigen orkestcultuur opgebouwd en neemt een unieke plaats in de Brassbandsector in. Altena Brass komt uit in de Concertdivisie, de hoogste klasse in de Nederlandse blaasmuziek.

De aanvang van dit concert is 20.00 uur en kaarten voor dit concert zijn verkrijgbaar aan de kassa van schouwburg De Kring en te bestellen via telefoon 0165 555 555.