DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

Zeskamp bij Cluzona

Bij de viering van het 75-jarig bestaan van Cluzona in 2012 was een groots opgezette zeskamp één van de vele jubileumfestiviteiten. Vooral dit evenement was erg succesvol en daarom organiseert de voetbalvereniging dit jaar opnieuw, voor de tweede achtereenvolgende keer, een dergelijke activiteit.

 

Op zaterdag 1 juni vindt daarom voor zowel de jeugd als de senioren een zeskamp plaats op het Wouwse Sportpark “de Doelen”. De inschrijving is in eerste instantie bedoeld voor de teams van Cluzona zelf, maar ook buitenstaanders zijn van harte welkom. “Zeker nu de zeskamp geen onderdeel meer uitmaakt van de jaarlijkse muziekfeesten op de Markt, voorziet dit evenement in een behoefte die verder gaat dan alleen de leden van Cluzona zelf”, aldus voorzitter Eric de Regt. Om 14.00 uur start de jeugd met de diverse spellen en vanaf 19.00 uur kunnen de volwassenen aan de slag. Er zullen weer diverse spectaculaire onderdelen op het programma prijken, aldus de activiteitencommissie van Cluzona. Tot op heden zijn ruim 20 jeugdteams aangemeld, waarmee deze categorie zo goed als vol is. Bij de senioren zijn er momenteel nog maar 4 ploegen, maar inschrijven is hier dus nog steeds mogelijk. Na afloop zal de dag gezellig, met muzikale omlijsting, worden afgesloten in de kantine van Cluzona.

Voor nadere info en inschrijven: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.