DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

Grote namen op Daylight festival

In ons vorige bericht hebben we laten weten dat EYE4Dance en Focus Events samen Daylight festival nog grootser maken. Het thema en de aankleding zijn niet eerder vertoond in Roosendaal. Daylight gaa t‘All over the World’ want, everywhere is Daylight. De steden zijn bekend. Roosendaal wordt deze dag even het middelpunt van de aarde.

 

El Dorado, de mythische stad van goud. Verborgen in de ondoordringbare jungle, ergens in Zuid-Amerika. Op 13 juli is deze stad even werkelijkheid wanneer de beste hardstyle dj’s uit de scene een gouden randje aan het festival geven: Alpha², Frequencerz, B-Front, Adaro, Code Black, Digital Punk, Atmozfears, Slim Shore en Submotion. Een indrukwekkende lijst met alleen de allerbesten. Natuurlijk mag ook één van de beste MC’sniet ontbreken, MC Shizzler brengt het feest naar hogere sferen. Moscow, de hoofdstad van Rusland. Met het rode plein, waar de littekens van het communisme nog duidelijk zichtbaar zijn. Moscow wordt harder dan hard. De beste hardcore dj’s laten de aardkorst barsten: Tommyknocker, Nosferatu, Ruffneck, Tieum, DaY-Már, Kasparov, Predator, Amada en Chaos. MC Jeff zorgt ervoor dat ook het publiek hard mee gaat met de muziek. Havana, de hoofdstad van Cuba gelegen in de Golf van Mexico. De meest lekkere classics zorgen voor tropische warmte waarbij het publiek zich helemaal kan laten gaan: The Viper, Dark-E, Panic, Dr Punk, DrRude, Pat B, Genius en Kristof. Ricky Retro, beter bekend als MC TMC, brengt de warmte naar het Cubaanse open air podium. Shanghai, de grootste stad van China. Een mystieke stad waar de Chinese gebruiken en tradities hoog in het vaandel staan. Shanghai is het beloofde nieuwe vierde podium. Hier gaan de meesters der hardere stijlen laten zien wat ze kunnen: RadicalRedemption, Thera, Titan, Degos& Re-Done, Dark Pact, The Geminizers, Eyoung, Tartaros en Cold Case. MC Livid laat de bezoeker de ware mystiek van Daylight voelen.

De Vip-upgrades waren binnen 24 uur uitverkocht en ook de overige kaartverkoop gaat hard. Zorg dus dat je snel kaarten haalt, want het wordt een feest om niet te missen.