DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

de Krant Wouw 20 juni 2013 (691) de Krant Wouw 20 juni 2013 (691)

Cluzona-selectiebijeenkomst

Op dinsdag 18 juni jl. kwam de nieuwe Cluzona-selectie voor het voetbalseizoen 2013-2014 voor het eerst bij elkaar.

Lees meer...

Ik ga op reis en …

In grote delen van de wereld is tuberculose nog een veel voorkomende ziekte. Besmetting met tuberculose vindt plaats via de lucht, dus door met mensen met een besmettelijke vorm van tuberculose in één ruimte te zijn.

Lees meer...

Extra handen nodig in Roosendaal!

Zeg Multiple Sclerose (MS) en veel mensen denken aan een rolstoel en een spierziekte. De chronische ziekte, die het zenuwstelsel aantast, komt maar moeilijk van vooroordelen af. Tijd voor actie, besluit Pamela Zaat van het Nationaal MS Fonds.

Lees meer...

Easy BV, een veelzijdig bedrijf

Wouw – In het buitengebied van Wouw, aan de Spellestraat 55, staat sinds eind 2010 een markante, onder architectuur gebouwde loods. Hier is een veelzijdig bedrijf gevestigd: Easy BV. Eigenaar is het echtpaar Laurent (47) en Ingrid Oomen (41). Easy BV heeft diverse en uiteenlopende specialiteiten, namelijk magazijninrichting, camera- en beveiligingstechniek en telecommunicatie.

Lees meer...

Volop kortingsacties bij Tegel - Discount!

Oud Gastel – De Tegel - Discount heeft niet voor niets die naam, want kortingsacties slaan er de klok! Daarnaast hanteert Josefien Tielen veel vaste lage prijzen, onder andere voor vele soorten wand- en vloertegels.

Lees meer...

EDITIE: 20 JUNI 2013 (691)