DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

De Krant Wouw 8 augustus 2013 (692) De Krant Wouw 8 augustus 2013 (692)

Expositie Met Verve

Stichting Cumawo opent een expositie “Met Verve” op 25 augustus om 15.00 uur in Markant te Wouw.

Lees meer...

Dauwtrappen rondom de Wouwse Toren 2013

Op zondag 1september organiseert de afdeling Nordic Walking van Thor voor de derde maal een tocht in Wouw. De afstanden zijn 4-10 en 15kilometer. De Wouwse leden van de afdeling Nordic Walking hebben weer drie nieuwe routes uitgezet in en rondom Wouw.

Lees meer...

Een IVN wandeling speciaal voor ouderen door de Pluimpot

Op woensdag 21 augustus 2013 organiseert IVN De Groene Zoom een excursie naar de Pluimpot bij St. Maartensdijk. Deze excursie is speciaal voor ouderen. De afstand en het tempo worden aangepast aan de mogelijkheden deelnemers.

Lees meer...

Bakker Croonen strijdt voor kwaliteit!

Wouw / Roosendaal – Brood- en Banketbakkerij Croonen heeft inmiddels weer vier jaar een vestiging aan de Kloosterstraat in Wouw. Bakkersvrouw Janny Croonen heeft hier de leiding. Aan de Hulsdonksestraat in Roosendaal staat haar man, bakker Gerard Croonen, 21 jaar aan het roer. Gerard: “Het gaat goed, de lijn is nog stijgende, maar je moet er wel voor vechten!” Bakker Croonen is geen prijsvechter, hij strijdt voor kwaliteit.

Lees meer...

De klant weet waar hij aan toe is bij DGD Administratie- en Belastingadviseurs

Roosendaal - DGD Administratie- en Belastingadviseurs richt zich op het midden- en kleinbedrijf. “Sinds 2005, het jaar waarin we gestart zijn met 40 klanten, is ons klantenbestand gegroeid naar ongeveer 400”, aldus een van beide vennoten, Ruud van Dijk. “Veel groter willen we niet worden, want het persoonlijk contact met de klant is voor ons van essentieel belang. Vragen worden bij ons altijd beantwoord en als dit niet meteen kan, krijgen klanten in elk geval direct te horen wanneer ze dan

Lees meer...

EDITIE: 8 AUGUSTUS 2013 (692)