DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

De Krant Wouw 29 augustus 2013 (693) De Krant Wouw 29 augustus 2013 (693)

Open monumentendag in en rond de Vlaamse schuur Vroenhout

De Vlaamse Schuur Vroenhout is tijdens het Open Monumenten Weekend alleen zondag 15 sept geopend van 12.00 tot 17.00 uur. (adres Vroenhoutseweg 15). Deze middag wordt mogelijk gemaakt in samenwerking met Heemkundekring De Vrijheijt van Rosendale.

Lees meer...

Museum de Holle Roffel open

Om de twee jaar is er tijdens de jaarmarkt in Kruisland in het museum De Holle Roffel, een model-stoommachine tentoonstelling. Dit jaar is het weer zover en komend weekend staan ze opgesteld en draaien ze als gesmeerd.

Lees meer...

Seminar Brein Power bij Bibliotheek VANnU

Brein-Power: gebruik je verstand, versterk je brein. Seminar door Froukje Smeding, trainer/coach/counselor en gespecialiseerd in loopbaanbegeleiding bij stress & burnout. Datum: Vrijdag 13 september. Tijd: 10.15 - 11.45 uur. Locatie: Centrale Bibliotheek VANnU, Markt 54a Roosendaal. Deelname is gratis.

Lees meer...

Nispen inspireert grenzeloos gekleurd

Derde editie Nispen Inspireert! Onder de naam ‘Nispen Inspireert! Grenzeloos Gekleurd’ organiseert de Stichting Cultureel Nispen op 7, 8, 14 en 15 september een nieuwe editie van dit evenement. Dit keer met als ondertitel ´Grenzeloos Gekleurd´. Met de onthulling van een tijdelijk kunstwerk waaraan afgelopen maanden door de Nispenaren gezamenlijk is gewerkt, vier verschillende exposities en achttien uiteenlopende optredens is het beslist de moeite om een bezoek te brengen aan ‘de HeerlijckheijdNispen’.

Lees meer...

Kruislandse jaarmarkt pakt uit met avondmarkt

zaterdag 14 sept. van 15:00 – 23:00 uur / zondag 15 sept. van 11:00 – 17:00 uur. Dit jaar pakt Stichting Jaarmarkt Kruisland samen met diverse andere middenstanders, verenigingen en stichtingen uit met een gezellige jaarmarkt in het centrum van het West Brabantse dorpje Kruisland.

Lees meer...

EDITIE: 29 AUGUSTUS 2013 (693)