DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

Theater Op Locatie

In September 2013 organiseert De Roosendaalse Comedie het 2 jaarlijkse TOL , Theater Op Locatie. TOL is een samenwerking tussen Roosendaals Toneel, Onderling Kunstgenot en De Roosendaalse Comedie.

 

Dit jaar verzamelen de bezoekers zich in de Black-Horse, Hoogstraat 7 in Roosendaal. Vanuit de Black-Horse gaan de bezoekers wandelen naar drie bijzondere locaties in het Credo gebied, waar zij verrast zullen worden door de omgeving en de speciaal hiervoor geschreven eenakter. Die locaties blijven natuurlijk tot op het laatste moment geheim. Net als in de TOL editie van 2011, zijn de acteurs van de drie toneelverenigingen door elkaar gehusseld. Onder leiding van de 3 schrijvers/regisseurs, Ad van den Kieboom, Karen Albers en Paul Lutgerink, zijn er 3 speciale eenakters ontstaan. Het belooft voor de bezoekers een bijzonder theater spektakel te worden. Zij worden verrast door de onverwachte locaties en toneelproducties, al lopend door een gebied dat de gemeente graag wil opwaarderen.

Data :

Zaterdag 14 september 19.30 uur

Zondag 15 september 14.00 uur

Zaterdag 21 september 19.30 uur

Zondag 22 september 14.00 uur

Startpunt: Black-Horse, Hoogstraat 7, 4702 ZN Roosendaal

Kaarten á 12 euro kunnen gereserveerd worden via: Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Telefonisch : 06-40011391

Info : www.de-comedie.nl