DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

Open leesweek

Het Centrum voor de Kunsten organiseert weer een Open Lesweek van maandag 26 augustus t/m zondag 1 september 2013. Voor iedereen die geïnteresseerd is in schilderen, boetseren, sierraden maken, het bespelen van een muziekinstrument, zingen en nog veel meer, organiseert het CvK weer een Open Lesweek.

 

Heb je altijd al iets leuks willen maken of heb je altijd al graag een instrument willen leren bespelen, maar is het er nog nooit van gekomen, dan is dit je kans. Tijdens de Open Lesweek, van maandag 26 augustus t/m zondag 1 september 2013, krijgt iedere geïnteresseerde de gelegenheid om zich te laten informeren door een van de docenten over het gewenste vak, de genodigde materialen of het instrument. Ook is er informatie over de tarieven van de diverse lessen beschikbaar.

Muziek

Als je een instrument wil gaan spelen, graag zingt of meteen in een band bij de popschool wil beginnen, kun je in de open lesweek komen kijken hoe dat gaat. Tijdens de open lesweek kun je bij alle lessen vrij binnenlopen. ‘s Avonds van 19.00 tot 20.00 uur is er een optreden, iedere avond weer anders. Je kunt met de docent een gratis proefles afspreken en dat kan natuurlijk ook online. Kijk op de website www.cvkroosendaal.nl voor de optredens en voor het rooster van alle muzieklessen die het CvK aanbiedt.

CvK muziek, Burgerhoutsestraat 23.

Beeldend

Kom vrijblijvend kennis maken met alle vormen van beeldende kunst. Gewoon even binnenlopen, om een indruk te krijgen van de manier van werken bij beeldend. Kom kijken en proberen, alle lessen zijn deze week vrij toegankelijk (zie weekrooster bij aanbod), je kunt vragen stellen aan de docenten en gelijk een proefles volgen. De docenten zullen u graag te woord staan. Natuurlijk zijn je ouders en vriendjes ook van harte welkom.

CvK beeldend, Nieuwstraat 37.

Dus kijk snel voor meer informatie, de planning van muziek en het cursusrooster van beeldend op: www.cvkroosendaal.nl