DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

Programma Podium Kloosterhof

Zaterdag 28 september om 20.15 uur in MFC de Kloosterhof

Theaterconcert RUUD HERMANS, JONY BOER & BAND met ‘Country Café’

 

Nederlandse countrytop speelt country, Lounge, Americana en West Coast. Country is hot! Sinds de aandacht voor dit genre in DWDD is de populariteit van country gegroeid bij een breed publiek. In Country Café spelen de beste countrymusici van Nederland authentieke country, Americana en West Coast muziek. Geen tierelantijnen, maar back to the basics. Country Café is een interactieve muziekvoorstelling, waarin een aantal onderdelen aan bod komen: Authentieke country: Johnny Cash, Dixie Chicks, Kenny Rogers, Shania Twain, Trisha Yearwood, Bonnie Riatt, Charlie Rich en anderen. Is dit ook country? Bruce Springsteen, Norah Jones, Bob Dylan, Dire Straits / Mark Knopfler. U mag het zeggen: Somewhere Between, Jolene, Stand by your man, Rose Garden, Oh Lonesome Me, Mr. Tambourine Man. De Nederlandse countrylegende Ruud Hermans en de sophisticated countrylady Jony de Boer zorgen als gastheer en -vrouw voor de warme, ontspannen sfeer. Ze vertellen anekdotes uit de geschiedenis van de country. In ‘Country Café’ droom je even weg of neurie je mee met bekende songs. Soms krijg je kippenvel bij een tot dan toe onbekend liedje. Virtuoze muziek met liefde en plezier door toptalent gespeeld. Ongedwongen en dicht bij het publiek. Alsof ze thuis bij je in de kamer zitten! Dat is de kracht van ‘Country Café’! Entree 17 euro, CJP/65+ 15 euro incl pauzedrankje

Zaterdag19 oktober 20.15 uur.

Humor/cabaret/muziektheater

BRABANT PLAT met `Een avondje Brabantse Humor`

Het bekende Brabantse humorgezelschap komt dit seizoen weer met een gloednieuw en verrassend programma. De Brabantse humor is al jaren zeer populair en is algemeen erkend als de mooiste streekhumor van Nederland. De smeuïge verteltrant, grote grapdichtheid en de prachtige Brabantse taal maken een avondje Brabantse humor tot een waar feest. Lekker in de theaterstoel genieten van het allerbeste dat de Brabantse humor te bieden heeft is een verrassend concept, dat garant staat voor volle theaterzalen. Een voorstelling met lachgarantie!! Reserveer snel !! Lachen voor jong en oud! Mis het niet!

Kaarten zijn te bestellen via tel.nr.0164-620221 (evt. voicemail inspreken), bij MFC de Kloosterhof of via onze website: www.podiumkloosterhof.nl (ook voor meer actuelere informatie over al onze voorstellingen) en onze E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..