DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

Lawine Boys stralen tijdens Kruislandse Tiroler feesten

Voor de zevende keer worden er in Kruisland de Tiroler Feesten georganiseerd, dit jaar weer met grote namen! Vorige edities waren volledig uitverkocht, dus het belooft weer een top feest te worden.

 

Voor de gelegenheid wordt De Commerce omgedoopt tot Tiroler hut, zijn er grote pullen aangeschaft en is de sneeuw besteld. Zaterdagavond 26 oktober is er vanaf 21:00 uur een avondvullende après ski party met De Lawine Boys, bekend van diverse hits, zoals: ‘Seks met die kale’, ‘In de blote kont’, ‘Joost’ en ‘Laat maar waaien’. De zaterdageditie wordt rond 03:30 uur afgesloten. DJ Peer gaat los in het voor- en na programma.

Toegangskaarten voor de Tiroler Feesten zijn vanaf heden te verkrijgen in de voorverkoop aan de bar van Café Restaurant “De Commerce”, Markt 5 te Kruisland of indien nog beschikbaar aan de deur. De entree in de voorverkoop is 7 euro van 21:00 – 03:30 uur. Aan de deur 10 euro. Leeftijd is vanaf 16 jaar. Meer informatie kunt u vinden op facebook bij De Commerce Kruisland, via www.decommerce.nl of www.lawineboys.nl