DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

Programma Podium Kloosterhof

Vrijdag 8 november 20.15 uur in MFC de Kloosterhof te Hoogerheide

Toneel HET ECHT ANTWAARPS TEATER met ‘Mijn Poolse Kuisvrouw’.

 

Uiteraard ontbreken onze vrienden uit Antwerpen weer niet in ons programma; en ook dit jaar met twee voorstellingen. Mijn Poolse Kuisvrouw: Kevin is een man zonder initiatief, maar met een goed hart. Hij laat zijn hele leven bepalen door anderen, waardoor er duchtig geprofiteerd wordt van zijn goede inborst. Op zijn werk, maar vooral ook door de vrouwen in zijn verleden. Want geen enkele vrouw houdt het langer dan één maand uit met hem. Daar is z’n overdreven kuiswoede wellicht de grootste oorzaak van…Dan krijgt hij van een vriend een voorstel…Een ‘Pools’ voorstel! Ongecompliceerd, humoristisch en het Antwerps dialect geeft een extra komisch effect dat overigens goed te volgen is. Voor een ontspannende avond vol ongecompliceerde humor!

Entree 19 euro incl. pauzedrankje

Zaterdag 30 november 20.15 uur.

Muziek: Schots/Iers; Celtic Folk

OGHAM en SCHOTLAND

Spetterend concert met de superenthousiaste Schotse folkgroep ‘OGHAM’ Geïnspireerd door Ogham nemen heel wat Oghamfans een kijkje in Schotland en vaak ook in hun hometown aldaar, Killin. Je hoeft er niet geweest te zijn om er over mee te kunnen praten. Dat bewijst deze avond! Ogham brengt op een unieke en eigentijdse wijze vooral Schotse volksmuziek, afgewisseld met Ierse en zelf gecomponeerde nummers. Gegarandeerd een geweldig, aanstekelijk concert!

Kaarten zijn te bestellen via tel.nr.0164-620221 (evt. voicemail inspreken), bij MFC de Kloosterhof of via onze website: www.podiumkloosterhof.nl (ook voor meer actuelere informatie over al onze voorstellingen) en onze E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..