DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

Sinterklaas in Welberg

Maandag 18 november: De kinderen van de Pius X school te Welberg gaan met z’n allen een zakje pepernoten planten in een grote bloembak die op het schoolplein staat. Ook wordt er een Sint/Piet vlaggetje in de grond gestoken om de plaats te markeren.

 

Zondag 24 november: Sinterklaas intocht Welberg. Om 12.45 uur verzamelen in de Hoogstraat nabij de nieuwe voetbalvelden van SC Welberg. Onder leiding van de pietenband gaan we met ouders en kinderen Sinterklaas ontvangen in de Hoogstraat. Sinterklaas en pieten gaan in een koets een rondrit maken door Welberg. Ze stoppen bij Gemeenschapshuis “De Vaert” waar de Pieten en Sinterklaas het Sinterklaasspel” Pepernotenboom” opvoeren tijdens de kindermiddag voor alle kinderen van Welberg. Ook ontvangen alle kinderen van Welberg een zakje snoep van Sinterklaas. De zwarte pietenband zal in de zaal nog een optreden verzorgen.

Contact Sinterklaas comité OVW Welberg [mailto:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.]