DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

De Krant Wouw 28 november 2013 (697) De Krant Wouw 28 november 2013 (697)

Bingo

In ’t Cromwiel, Krommeweg 1 te Steenbergen wordt maandag 9 december weer een bingo gehouden.

Lees meer...

Lezing over Vlaamse natuurgebieden

Op dinsdag 17 dec. organiseert de KNNV afd. Roosendaal om 19.30 uur een lezing over Vlaamse natuurgebieden in het MEC T-Huis Visdonk Roosendaal.

Lees meer...

Fiksclub fikst het weer in buurthuis Keijenburg

De Roosendaalse Fiksclub komt op zaterdag 7 december weer bij elkaar, en wel als vanouds tussen 14.00 uur en 16.30 uur in buurthuis Keijenburg. De Fiksclub bestaat uit een aantal handige vrijwilligers met goed gereedschap, die regelmatig op een zaterdagmiddag bij elkaar komen om binnenlopende bezoekers gratis te helpen met het repareren van hun kapotte spullen.

Lees meer...

Kir Royal in Schijf Zien, Proeven & Beleven

Dit jaar is het al bijna 27 jaar geleden dat Hans en Anja Sonnleitner restaurant Kir Royal begonnen in het Brabantse Schijf. Een huiselijk etablissement waar gastvrijheid voorop staat. Nu is het tijd om een nieuwe generatie te introduceren; dochter Aicha en haar man Luc werken al enkele jaren in het familiebedrijf en bereiden zich voor om Kir Royal binnen enkele jaren te gaan runnen.

Lees meer...

DePraktijk, al 12,5 jaar kwaliteit!

Wouw - In tijden dat de zorg steeds duurder wordt, wil René Gerritsen van fysiotherapiepraktijk DePraktijk in Wouw, graag goede fysiotherapeutische zorg bereikbaar houden voor de cliënt. Dit doet hij, samen met zijn team, door het leveren van kwaliteit!

Lees meer...

EDITIE: 28 NOVEMBER 2013 (697)