DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

De Krant Wouw 20 februari 2014 (700) De Krant Wouw 20 februari 2014 (700)

Buurthuis Keyenburg neemt deel aan de landelijke vrijwilligersactie en roept vrijwilligers op

Op zaterdag 22 maart a.s. neemt het bestuur van Stichting Buurthuis Keyenburg deel aan de landelijke vrijwilligersactie van Nederland doet. Zij ondersteunt dit initiatief omdat vrijwilligers het hart vormen van het buurthuis en zonder hen het buurthuis niet in stand kan worden gehouden.

Lees meer...

Een avond over reizen: Ondertussen ergens anders

“De Witte Roos presenteert …”: een reeks ontmoetingen met bekende Nederlandse auteurs van wie recent een nieuwe spraakmakende roman verscheen. Op donderdagavond 20 maart presenteert De Witte Roos ‘Een avond over reizen: Ondertussen ergens anders’, met de auteurs Philip Snijder en Carolijn Visser. Locatie: boekhandel Het Verboden Rijk in Roosendaal.

Lees meer...

Met IVN op zoek naar amfibieën en een bezoek aan de biogasinstallatie in Moerstraten

Op zondag 16 maart a.s. organiseert I.V.N.Groene Zoom, een excursie naar Moerstraten. Het eerste deel van de excursie staat in het teken van de jaarlijkse amfibieëntrek. Het tweede deel betreft een bezoek aan een aardbeienteeltbedrijf annex biogasinstallatie Biomoer.

Lees meer...

carnavals optocht

Namens de bewoners van Leonardushof wil Harry Jansen iedereen bedanken die het mogelijk heeft gemaakt dat de bewoners mee konden rijden in de carnavalsoptocht.

Lees meer...

Bingoavond Herwonnen Levenskracht Steenbergen

Stichting Herwonnen Levenskracht afdeling Steenbergen organiseert op zaterdag 15 maart een bingoavond in zaal de Wellse Vaert aan de Kapelaan Kockstraat te Welberg, Steenbergen. De aanvang is om 20:00 uur, de zaal is open vanaf 19:30 uur.

Lees meer...

EDITIE: 20 FEBRUARI 2014 (700)