DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

De Krant Wouw 20 maart 2014 (701) De Krant Wouw 20 maart 2014 (701)

Vrolijke dans- en muziekmiddag

Op zondag, 13 april organiseert de Stichting Welzijn Ouderen Steenbergen weer een theatermiddag voor alle ouderen van Steenbergen. Deze keer komt het Duo De Buren uit Steenbergen.

Lees meer...

Bingo

In ’t Cromwiel, Krommeweg 1 te Steenbergen wordt maandag 14 april weer een bingo gehouden.

Lees meer...

Fiksclub Roosendaal

Handige vrijwilligers gezocht! TTR Fiksclub fikst het weer in buurthuis Keijenburg. De Roosendaalse TTR Fiksclub komt op zaterdag 12 april weer bij elkaar, en wel als vanouds tussen 14.00 uur en 16.30 uur in buurthuis Keijenburg. TTR staat voor Transition Town Roosendaal, en de Fiksclub bestaat uit een aantal handige vrijwilligers met goed gereedschap, die regelmatig op een zaterdagmiddag bij elkaar komen om binnenlopende bezoekers gratis te helpen met het repareren van hun kapotte spullen.

Lees meer...

Nationale Tuinontwerpdag 2014

Gratis tuinadvies door een tuinarchitect bij Bibliotheek VANnU. Voor de vijftiende maal organiseert de Nederlandse Vereniging voor Tuin- en Landschapsarchitectuur (NVTL) de Nationale Tuinontwerpdag en wel op vrijdag 11 april 2014.

Lees meer...

IVN organiseert thema avond over water

Op maandag 7 april organiseert het IVN een thema-avond over water. De avond wordt gehouden in het T-Huis Visdonk en begint om 19.30 uur. Deze avond is Sjef Oerlemans van de Gemeente Roosendaal te gast. Sjef is bekend van eerdere bijeenkomsten over onder andere de ontwikkeling van de Watermolenbeek, Engebeek en ecologische verbindingszones.

Lees meer...

EDITIE: 20 MAART 2014 (701)