DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

Programma MFC De Kloosterhof

Zaterdag 12 april 20.15 uur in MFC de Kloosterhof te Hoogerheide. Theaterconcert: THE AMAZING STROOPWAFELS met Theaterconcert ‘Eeuwige Vlam’

 

Veel muziekgezelschappen en bandjes gaan zo’n vijf of tien jaar mee. Maar als je als band ruim 33 jaar aan de weg timmert, met elk jaar nog een goedgevulde agenda en volop spelplezier moet er toch iets bijzonders aan de hand zijn. Bovennatuurlijk verschijnsel? Nee, de Eeuwige Vlam! The Amazing Stroopwafels zingen in hun nieuwe theatervoorstelling De Eeuwige Vlam over zaken die hen beroeren, veel werk van hun nieuwe cd, maar ook klassiekers als De Reus van Rotterdam en Ik ga naar Frankrijk. En Oude Maasweg (ieder jaar staat het in de bovenste regionen van de Top 2000 van Radio 2), ontbreken niet. Hun oorsprong als straatmuzikanten blijft voelbaar: improvisatie, inspelen op de actualiteit en contact met het publiek staan hoog in het vaandel. De pers: ‘verrassend humoristisch’, ‘interessante, historische, humoristische verhalende nummers’, ‘alleen maar toppers in allerlei genres’ Met grenzeloos enthousiasme worden vrolijke liedjes de zaal in geslingerd, terwijl op verstilde momenten prachtige ballades klinken. Kom luisteren naar dit unieke, vindingrijke vrijbuiterstrio! Entree 17 euro, CJP/65+ 15 euro incl. pauzedrankje.

Zaterdag 5 april 15.00 uur Kinder/familievoorstelling. Voor iedereen vanaf 4 jaar. Ca 60 minuten, zonder pauze. THEATERDUO HILARIA brengt 'Het Jaarfeest van Sint Hilarius'

Wat een feest dat Hilaria weer bij ons komt spelen! Hilaria, is al vaker bij ons geweest. En we hebben ze weer gevraagd gewoon omdat ze zo super leuk zijn! De voorstelling is zeer visueel, met weinig tekst maar veel humor. Ga erheen met je kinderen; je weet niet wat je ziet! Een uur lang genieten! www.hilaria.nl. Entree 10 euro. Kaarten zijn te bestellen, via onze website: www.podiumkloosterhof.nl (ook voor meer actuele informatie over al onze voorstellingen) bij MFC de Kloosterhof of via tel.nr.0164-620221 vanaf 1 week voor de voorstelling(evt. voicemail inspreken) en onze E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Dit is alweer de laatste voorstelling van dit seizoen. We zijn al druk bezig met het samenstellen van het programma voor het nieuwe seizoen. Ook dan komen er weer hele mooie voorstellingen naar ons toe, voor jong en oud! In juni zullen de programmaboekjes rondgebracht worden. Mocht u geen boekje ontvangen, dan kunt u deze altijd halen in MFC de Kloosterhof en in de bibliotheek van Huijbergen en Ossendrecht.

Kaarten zijn te bestellen, via onze website: www.podiumkloosterhof.nl (ook voor meer actuelere informatie over al onze voorstellingen) bij MFC de Kloosterhof of via tel.nr.0164-620221 vanaf 1 week voor de voorstelling(evt. voicemail inspreken) en onze E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..