DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

De Krant Wouw 22 mei 2014 (703) De Krant Wouw 22 mei 2014 (703)

Open dag archeologie Steenbergen

Op zondag 1 juni is er bij stichting stadsarcheologie Steenbergen aan het Doornedijkje weer een open dag. Er zijn vele archeologische vondsten te bekijken die de Steenbergse bodem in de loop der jaren heeft vrijgegeven. De vrijwilligers geven uitleg over de manier van onderzoek en hoe bodemvondsten worden gedetermineerd en gerestaureerd.

Lees meer...

Autoschade Gerritsma is zeer klant- en milieuvriendelijk

Roosendaal – Autoschade Gerritsma werkt voor vrijwel alle verzekeringsmaatschappijen, voor klanten die daar all risk verzekerd zijn. “Daarnaast hebben we een WA- verhaalservice”, aldus mede-eigenaar Marcel van Es. “Die is vergelijkbaar met een rechtsbijstandverzekering. We kunnen ook voor de WA- verzekerde alles gratis regelen: van hulp bij het invullen van het schadeformulier en het aanmelden van de schade tot en met de bepaling van het schadebedrag en uiteraard de reparatie.”

Lees meer...

Stadsperikelen 22 mei 2014

Nieuw college van B&W van start in Roosendaal Op donderdag 24 april was het de eerste werkdag van het nieuwe college van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Roosendaal. Het nieuwe college bestaat naast burgemeester Jacques Niederer uit vijf wethouders. Er zijn twee wethouders (1,6 fte) van de Roosendaalse Lijst, een CDA-wethouder, een SP-wethouder en een VVD-wethouder.

Lees meer...

Wouw promoveert voor derde keer in vijf jaar

Spelers, trainer, bestuur, en supporters van voetbalvereniging Cluzona werden zondagmiddag 11 mei bijna gek van vreugde toen Eric van Oers in de 59ste minuut van de wedstrijd tegen het Zevenbergse Virtus de stand op 1-0 bracht.

Lees meer...

Holle Roffel open met Franse feesten

Er staat ons weer een gezellig weekend te wachten. Dan worden namelijk de Franse feesten weer georganiseerd. Net als vorige jaren doet het Ambachts- en gereedschapsmuseum de Holle Roffelhieraan mee. De Arc de Triomphe wordt weer opgesteld als toegang naar het museum. Deze is (bijna) natuurgetrouw nagebouwd en trekt altijd veel publiek. Maar we hebben nog meer te bieden.

Lees meer...

EDITIE: 22 MEI 2014 (703)