DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

All4Harmonie 2014

Op koopzondag 28 september a.s. vindt de derde editie van All4Harmonie plaats op de Nieuwe Markt in Roosendaal van 13.00-16.30 uur. Toegang is gratis. Deze editie wordt opgeluisterd door Harmonie St. Caecilia (Nispen), Jong Oranje uit Wouw, en DSR, De Gildezonen en Muziekvereniging Roosendaal.

Dankzij facilitering door het Collectief Roosendaal kunnen de 5 muziekverenigingen winkelend, wandelend en stilstaand publiek laten genieten van muziek. Spreekstalmeester Koen Schoenmakers zal het programma presenteren. Als laatste onderdeel zullen rond 15.30 de harmonieën gezamenlijk 3 stukken spelen. Er zal ook een interactie zijn met het evenement “Roosendaal Danst” dat die dag in de binnenstad plaatsvindt. All4Harmonie is in 2012 ontstaan om binding tussen de muziekverenigingen te versterken en om het Roosendaals publiek op een laagdrempelige wijze kennis te laten maken met de harmonieën en hun muziek. 

 Organisatie: Bas Dusseldorp, Charlotte Heck, Guus Heselmans, Martin Philipse, Elly Schapendonk. Contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.