DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

Heerlijck Event: feestelijke opening van het Kerkplein Nispen

Na maanden van hard werken is het eindelijk zover. Met diverse optredens en activiteiten wordt op zaterdag 30 mei het Kerkplein in Nispen heropend. Ook viert het dorp de afronding van de projecten van de Heerlijckheijd Nispen. Het Kerkplein maar ook de andere projecten liggen er fantastisch bij door de medewerking van heel veel Nispenaren; op enkele zaken na is alles klaar. Vol trots wordt het vernieuwde Kerkplein geopend met een Heerlijck Event. Van 16:00 tot 02:00 uur is iedereen van harte welkom: Nispenaren en andere belangstellenden.

Voor jong én oud  

Zaterdag 30 mei wordt een feestelijke dag voor iedereen. Er is een programma samengesteld met voor elk wat wils. Er zijn optredens, spellen, men kan een heerlijcke maaltijd nuttigen en het Heerlijck Event wordt afgesloten met een feest met swingende muziek. Daarnaast kan men gedurende de hele dag in de kerk een expositie bezoeken van Fotogroep Nispen en Heemkundekring de Heerlijckheijd Nispen. De Nispense Verenigingen, vrijwilligers en horeca hebben gezamenlijk activiteiten georganiseerd voor kinderen, volwassenen, uit het dorp en van daarbuiten. Nispen kan de hele middag tot in de late uurtjes genieten van wat men met elkaar bereikt heeft. 

Kerkplein afgesloten

Vanaf 15:00uur is het Kerkplein aan alle vier de zijden afgesloten voor het verkeer. Parkeren kan wel bij het NSV-terrein en in de wijk Oostmoer. 

 

Programma

16:00u Activiteitenmiddag voor jong én oud georganiseerd door de Nispense verenigingen. Kinderen krijgen bij inlevering van een volle spellenkaart een frietje en drinken. Volwassen kunnen (tegen betaling) een heerlijcke maaltijd nuttigen, verzorgd door de Nispense horeca.

18:00-18:15u Optreden Nispens Vocaal

19:00u Officiële opening Kerkplein

19:45-20:00u Optreden Harmonie St. Caecilia

20:45- 02:00u Feest! met swingende muziek op het Kerkplein en in de horecagelegenheden