DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

Plus van Gurp komt met Roosendaals Monopolyspel.

Roosendaal, 22 mei 2015 -  Na Londen, New York, Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag krijgt ook Roosendaal haar eigen editie van het wereldberoemde Monopolyspel.

Plus van Gurp uit het Tolbergcentrum in Roosendaal ontwikkelt in samenwerking met Identity Games International uit Rotterdam een exclusieve Roosendaalse editie.

Uit handen van Pieter-Jan van Gurp en mr. Monopoly ontving Burgemeester Jacques Niederer de eigendomskaart van de “duurste” straat van Roosendaal: De Oude Markt.De komende maanden wordt het spel inhoudelijk en grafisch op maat gemaakt om er voor te zorgen dat het bordspel een typisch Roosendaal karakter krijgt.Plus van Gurp wil de inwoners van Roosendaal bij het project gaan betrekken.Via Facebook http://www.facebook.com/MonopolyRoosendaal kunnen inwoners van Roosendaal gaan stemmen op hun favoriete straat, plein, park of andere bijzondere locaties.

Vanaf zondag 27 september is het spel in een gelimiteerde oplage middels een spaarcampagne exclusief verkrijgbaar bij Plus van Gurp in het Tolbergcentrum in Roosendaal.Er worden spaarzegels weggegeven bij aankoop van de dagelijkse boodschappen en bij speciale actie-artikelen. Met de zegels en een kleine bijdrage kan het spel gekocht worden. De actie loopt tot en met 5 december 2015 en is uitsluitend verkrijgbaar bij Plus van Gurp en niet in anders winkels te koop.