DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

MERVO SPORT VELDHANDBALTOERNOOI HANDBALVERENIGING HEERLE

ZONDAG 21 JUNI 2015

SPORTPARK HARELLA HEERLE

Zondag 21 juni a.s. wordt het druk in Heerle. Een klein dorp met een grote handbalvereniging, die voor de 45e keer een groot internationaal veldhandbaltoernooi organiseert. Sinds 4 jaar heeft HV Heerle haar eigen handbalhome op sportpark Harella. Een mooie accommodatie met een handbalhal en eigen kantine en prachtig gelegen buitenvelden. Sinds vorig jaar is het gras op de voetbalvelden van buurman HSC’28 van voldoende kwaliteit om er voor 1 dag 15 handbalvelden op uit te zetten. De succesformule van jaren geleden bleek vorig jaar weer goud waard, jong en oud konden weer op dezelfde dag hun toernooiwedstrijden spelen. Daarbij nog ‘ns een heerlijk zonnetje cadeau zodat er louter positieve reacties waren over de invulling en sfeer van het toernooi. 

Dit jaar verloopt de inschrijving weer uitstekend, meer dan 100 teams uit de regio’s Noord- en Zuid-Holland, Zeeland, België en Noord-Brabant komen 21 juni in Heerle handballen. Er zal handbal te zien zijn van elk niveau: op de verharde velden spelen de divisieteams, op de grasvelden de senioren, de recreanten en jeugdteams van alle leeftijden. Voor de jongste jeugd richt de organisatie binnen in de handbalhal een heuse binnenspeeltuin in. Zij kunnen er naar hartenlust spelen, knutselen en geschminkt worden. Al jaren een enorm succes, geen enkel ander handbaltoernooi beschikt over zo’n bonusactiviteit. De populaire kraampjes met fruit, ijs, snoep, hamburgers, suikerspinnen en sportartikelen zijn ook extraatjes die het toernooi uniek maken. 

Handbalvereniging Heerle nodigt iedereen uit eens een kijkje te komen nemen 21 juni a.s. Pik een spannende wedstrijd van de heren 1 mee of loop eens langs het aandoenlijke miniveldje van de F-jes en neem iets lekkers op het terras van het gezellige handbalhome…een levendig sportpark Harella is absoluut de moeite waard!