DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

Fanfare de Volharding on stage tijdens Grensfeesten

Op 28 juni zal fanfare de Volharding een wervelende show weggeven tijdens de Putse Grensfeesten. 
Samen met zanger/MC Ron van Hoof wordt een programma met uitsluitend bekende lichte muziek gebracht. 
De fanfare sluit daarmee aan op het ON STAGE concert dat in december 2012 werd gegeven met Jamai en het succes van ons grensfeesten concert van vorig jaar. Het vervolg komt er dus en wel op zondagmiddag 28 juni 2015 tijdens de Putse Grensfeesten. De fanfare treedt dan tussen 14:00 uur en 16:00 uur op, in de Julianastraat naast café de Roskam. Het concert wordt in samenwerking met café de Roskam georganiseerd. Voor de gelegenheid wordt de fanfare uitgebreid met een combo bestaande uit basgitaar en piano. De zang wordt verzorgd door Ron van Hoof en Carina Titulaer. Carina is de lead zangeres van het pop koor Dazzl en beschikt over een prachtige stem. Ron is in de Zuidwesthoek van Brabant een bekende en graag geziene artiest.
Ron is tevens MC: Master of Ceremony. Hij zal de presentatie dus voor zijn rekening nemen.
De fanfare staat sinds 2009 onder de deskundige en inspirerende leiding van René Hendrickx. René is beroepsmuzikant bij de Marinierskapel. Hij begon ooit met muziek bij de Volharding in Putte. René is ook dirigent van het opleidingsorkest van de fanfare. Publiek kan vanaf het terras van de Roskam genieten van de heerlijke klanken van zang en fanfare. Het programma omvat onder meer nummers van Pharrel Williams, René Froger, Amy Winehouse, Robbie Williams.

Entree (uiteraard) gratis. Aangezien het gaat om een openluchtconcert kunnen, bij slecht weer, tijden worden aangepast of kan in het slechtste geval het concert komen te vervallen.

Graag tot ziens op ons concert 28 juni: Fanfare ON STAGE BIJ GRENSFEESTEN